top of page

lör 05 juni

|

Borgholm N

2-dagar certifierande utbildning i gong & ljudhealing

Den här certifierande 2 dagars utbildningen bygger på Don Conreux och Methab Bentons lära samt Håkans egna erfarenheter av att ha spelat gong i över 10 år. Det är en grundutbildning som ger dig kunskaper och behörighet för att gå fördjupningskurser & hålla egna event eller spela för dig själv.

Registration is Closed
See other events
2-dagar certifierande utbildning i gong & ljudhealing
2-dagar certifierande utbildning i gong & ljudhealing

Tid & plats

05 juni 2021 13:00 – 06 juni 2021 15:00

Borgholm N, Sandbyvägen 13, 387 73 Löttorp, Sverige

Guests

Om eventet

Den här 2 dagars certiefierande utbildningen i gong & ljudhealing bygger på Don Conreux och Methab Bentons lära samt Håkans egna erfarenheter av att ha spelat gong och utövat ljudhealing i över 11 år. Det är en grundutbildning som ger dig kunskaper och behörighet för att gå fördjupningskurser.

Den här utbildningen ger dig möjlighet att hålla egna gongavslappningar/gongbad. Är du yogalärare kan du även använda dig av gongen som fördjupande inslag i samband med yogaklasser och meditationer. Den här utbildningen kan även vara användbar för dig som är kroppsterapeut och vill hålla kortare gongavslappningar för dina kunder.

Gongen är även ett fantastiskt instrument för dig som bara vill spela för dig själv, att uppleva vibrationerna när du spelar är helt otroligt.

Du lär dig och får öva på alla grundläggande tekniker på gongar från framförallt Paistes gongar som håller högsta kvalité. Du får lära dig om gongens historia och får förståelse hur den påverkar oss och varför den är unik när det gäller healing, avslappning och integration. Du får en inblick i hur du strukturerar gongavslappningar och lära dig hur du kan använda gongen till yoga och meditation. Du introduceras även i intuitivt gongspel, där du släpper taget om alla tekniker och låter gongen ”spela dig” och därigenom öppnar upp för gongens fulla potential.

Håkan Lagesson har spelat gong sedan 2011 och har stor erfarenhet av att lära ut gong, kundaliniyoga och meditation.

Praktisk Information:

Anmälan sker på www.lunasoulandsound.com

Säkra din plats genom att swisha Håkan på 123 529 1570, vill du hellre ha faktura så kontakta oss.

Boende: Behöver du sova över så finns stuga med 5 sovplatser , 350 kr/person & natt. 2 sovplatser i centret, 300 kr/natt. Tält eller husvagn gratis.

Datum och tid : 2021-06-05 kl 13-18, 2021-06-06 kl 10-15

Pris: 3 900 kr flr utbildning, certifering, inkl fika båda dagarna. vegetarisk mat kan beställas alternativt att du ordnar mat själv.

Eventet kommer följa riktlinjerna för Covid-19 och därför är vi i en stor lokal och antalet platser är begränsade.

Dela eventet

Althea logga.png
bottom of page