top of page

sön 08 nov.

|

Nyrups Naturhotell

Endags retreat: Naturkvinnans frid & frihet

En hel dag för kvinnan i naturen och naturen i dig, underbara kvinna. Vi vandrar in friden och dansar ut friheten. För vi längtar efter harmonin i att vara hel, att komma hem till källan inuti och bli hållna av den stora natur-liga famnen utanför.

Endags retreat: Naturkvinnans frid & frihet
Endags retreat: Naturkvinnans frid & frihet

Tid & plats

08 nov. 2020 10:00 – 16:30

Nyrups Naturhotell, Östra NYRUP 303, 243 91 Höör, Sverige

Om eventet

En hel dag för kvinnan i naturen och naturen i dig, underbara kvinna. 

Vi vandrar in friden och dansar ut friheten. För vi längtar efter harmonin i att vara hel, att komma hem till källan inuti och bli hållna av den stora natur-liga famnen utanför.

Detta dagsretreat på unika naturhotellet är en dag för dig som kvinna att tillbringa tid med dig i närhet av andra kvinnor.

Platsen, naturen, elden tillsammans med yoga, andning, meditation och vandring bjuder in till kontakt med vårt ursprung och tillstånd av frid och frihet. 

Vi möts kring elden för att laga vår mat med stöd av hotellets personal. Känna gemenskapens värme och matens kärlek. Elden kommer även föra oss till cirkel för att cermoniellt dela våra hjärtans röster. Låta oss bli hörda och sedda och hedra varanda genom att lyssna och se.

Vi är på en gemensamm vandring. Var och en i sig, med stöd av varandra.

Välkommen på naturkvinnans vandring i anda av frid & frihet. 

På dagsretreatet ingår:

* Naturupplevelse med vandring

* Kundaliniyoga 

* Flera andningsövningar 

* Naturmeditation & närvaro

* Trum och gong/ljud resa 

* Delning vid öppen eld

* Utomhusmatlagning 

* Upplevelse av naturhotell

Praktiskt:

Datum: 8 november 2021

Samling: kl 10:00 på parkering

Avslut: 16:30 på naturhotellet

Deltagare: min 8 deltagare

Pris: 1295 kr

Boka din plats genom att boka via länken och swisha betalning för att säkra den, till 123 022 75 79 (bolag Amrita Essence), 

skriv ditt namn + Nyrup

Avbokningsregler: Avbokning kan ske fram till 1 vecka innan, därefter är din bokning är bindande. 

Platsen:

Nyrups Naturhotell är bekvämt, men naturnära på riktigt. Här finns ingen el, rinnande vatten eller wifi och du kan inte köra bil ända fram, utan vandrar alltid den sista biten efter våra instruktioner. 

Detta är det långsamma hotellet. Här tar matlagningen flera timmar, samtalen blir långa och tystnaden tillsammans ännu längre. Njut av lokala råvaror och eldens närhet när ni arbetar tillsammans i uteköket. 

https://naturhotell.se/, Adress: Långstorp Bjäret 415, 24393 Höör

Vem är jag som håller spacet för dagen?

Tina Ikonomidou är mitt namn! Jag är nu mogen att kalla mig för vildkvinna, som lär och lever ut i livet, gärna nära naturen, i kontakt med livets visdomskälla. Jag har vandrat upp i ljuset, ner i jorden, mött härligheterna och potential gömd i skuggan. Slickat mina sår och gått in i den kreativa kraften gömd i mitt sköte, min livmoder. På min väg har jag mött min vildkvinna, det visa, det mänskliga, det sköra. Mött min krigare och drakgudinna. Örnens vingar har växt på min hud och jag börjar lära mig flyga i örnens anda. Under mmånga år har jag hämtat hem, samlat och omfamnat delar av mig själv. På den väg vandrar jag. Att gå djupare in i kvinnans mångfacetterade kraft. Min och även din!

Jag bjuder in, öppnar upp och håller space för dig som vill komma nära dig allt du är. Under mina snart 20 år med att arbeta med människor stöttat tusentals människor på sin personliga, andliga och arbetsrelaterade väg.

Jag är kundaliniyoga- och meditationslärare, gongterapeut och coach/vägledare. I grunden är jag arbetsvetare och stöttar mängder med människor i organisationer till utveckling.

Min fascination är urbefolknings kulturer och shamanska verktyg för läkning och transformation. Trumman älskar jag och kraften i skötet och livmodern utforskar jag genom helig geometri, färg, rörelse och meditation. En annan kärlek är Osho-meditationer (även oshoterapin)som är bland de kraftfullaste jag upplevt under mina 25 år med meditation.

Jag brobygger mellan yoga, meditation, samtal, vibrationer och shamanska verktyg. För i mitt hjärta, på min väg och i mitt bidrag ut i världen lever min mission om är att öppna upp space där vi kan minnas vilka vi är, återhämta vår kraft och leva nära vår kärna och källa.

Vägen hem...

Det är det det handlar om.

Att komma hem! 

// Hjärtligt välkommen

Hitta hit - Nytorps Naturhotell:  

www.google.com/maps/search/nyrups+naturhotell+hitta+hit/@55.974606,13.4074892,12z

Dela eventet

Althea logga.png
bottom of page