top of page

sön 20 maj

|

HelhetsAkademin i Helsingborg AB

ParWorkshops – Det innerliga mötet (2)

En workshopserie med 3 workshops, för det innerliga mötet där du och din älskade/ intima vän kan att komma närmare och djupare in i er själva och i mötet med varandra.

Registration is Closed
See other events
ParWorkshops – Det innerliga mötet (2)
ParWorkshops – Det innerliga mötet (2)

Tid & plats

20 maj 2018 12:00 – 15:00

HelhetsAkademin i Helsingborg AB, Östra Sandgatan 14, 252 27 Helsingborg, Sweden

Om eventet

En workshopserie med 3 workshops, för det innerliga mötet där du och din älskade/ intima vän kan att komma närmare och djupare in i er själva och i mötet med varandra. Vi arbetar med de olika chakrarna och dess egenskaper som bas vilka ger dig bättre självkännedom, styrka och acceptans för dig själv och din partner. Utifrån den här trygga grunden kan du och din partner mötas på djupare plan där ni hedrar varandra för den ni verkligen är.

Det innebär att erkänna alla sidor hos dig själv och din partner, du kommer se delar hos dig som du tycker om men även möta dina sår och sidor som du helst inte vill erkänna. Genom att föra upp de dolda delarna i ljuset kan transformation ske. Du och din partner kommer att se varandras sanna jag och det är här ni kan mötas i djup kärlek och förståelse, där ni kan bli sedda och älska er själva och varandra för den ni verkligen är.

Ni kommer guidas in i övningar och meditationer för att ankra in i den inre tryggheten i er själva, inkännande skapa kontakt med varandra och därefter falla djupare in i närvaron, medvetenheten och närhetet i ert möte. Meditationerna är inspirerade från bland annat kundaliniyogatraditionen och Osho.

Vi kommer även ge en förståelse för vilka mekanismer som påverkar oss i mötet med varandra. Hur vi kan navigera oss när vi möts i våra egons begär och sår, våra persons tanke- och beteendemönster och själens/hjärtats icke verbala varande.

Temat som vi på olika sätt arbetar med:

Workshop 1: Behov – trygghet – tillit – gränser – intimitet

Workshop 2: Kraft – sår – kärlek – kommunikation

Workshop 3: Varande – vetande – visioner – etthet

Ni kommer få mer er verktyg för att i vardagen återknyta till varandra på ett djupare plan, bortom era egon och era personliga egenheter.

Praktisk Information

Datum:

Workshop 1: 180506

Workshop 2: 180520

Workshop 3: 180617

Tid: kl 12 – 15 (samma tid alla tillfällen)

Pris: 900 kr/ workshop/par

3 workshops / 2400 kr/ per par (maila oss om du vill boka alla 3)

Lärare

Tina Ikonomidou

Håkan Lagesson

Workshop 2 Boka genom att klicka här

Workshop 3 Boka genom att klicka här

Dela eventet

Althea logga.png
bottom of page