top of page

lör 16 okt.

|

Online

Reiki I och Reiki II enligt Usui & Holy Fire(R) III, ONLINE

Utbildning online i Reiki I och Reiki II enligt Usui & Holy Fire III

Registration is Closed
See other events
Reiki I och Reiki II enligt Usui & Holy Fire(R) III, ONLINE
Reiki I och Reiki II enligt Usui & Holy Fire(R) III, ONLINE

Tid & plats

16 okt. 2021 09:00 CEST – 17 okt. 2021 18:30 CEST

Online

Om eventet

Välkommen på diplomerad Reiki utbildning i Reiki I och Reiki II, enligt Usui & Holy Fire III. Utbildningen sker digitalt och kan göras precis där du är.

Reiki utbildningen bjuder in dig till att lära dig grunderna i den japanska healingtekniken och energibehandling. Du kommer lära dig ge/göra Reiki healing/behandling på dig själv och andra. Du lär dig hur du ger Reiki fysiskt och på distans till andra.

Steg I och II i Reiki är en början till eller del av den egna helande resan, och början på att ge healing till andra. Genom att du öppnar dig för energin, frigör du blockeringar, återhämtar energi och helar dig och även din omgivning. När du praktiserar Reiki skapar kontakt med energin och även känsla för behandlingstekniken. Du kommer lära dig och inspireras till hur du kan använda tekniker i ditt dagliga liv och vardagliga sysslor.

Jag kommer dela med mig av hur jag använder Reiki i mitt dagliga liv, när jag arbetar som coach/vägledare/ljudterapeut, utbildare och föreläsare. Hur jag använder det för mig, mina nära och kära, mitt dagliga liv och med klienter och grupper. Utöver att använda det i med människor använder jag Reiki i mitt hem, i rum jag arbetar i, med ting/kläder, när jag spelar på trumma/gong/instrument. Jag delar med mig av all erfarenhet om Reiki och hur jag även arbetar intuitivt med healing på utbildningen.

Reiki betyder: Rei = universell, Ki = livsenergi

Du som ger Reiki stödjer att rikta den universella livsenergin. Avslappningen i den som tar emot och livskraftens intelligens stödjer det helande som ska uppstå. Reiki kan riktas till den fysiska kroppen, emotionella och mentala blockeringar, energiflödet i och utanför kroppen, relationer, djur, materiella ting, situationer. Troligtvis mer därtill.

Reiki I och II vill jag beskriva som en väg till självkärlek, som öppnar upp den inre kontakten med ett starkt livsflöde. Detta medvetna livsflöde bidrar högre medvetande på det individuella och kollektiva planet. Reiki stärker hälsan på MIND- BODY & SOUL nivå , bidrar till en högre medveten bland människor och  i det större perspektivet till hållbar värld.

Reiki är godkänd av Skatteverket som friskvård.

Datum: 16 + 17 oktober, 2021

Tid: kl 9-18:30 båda dagarna

Pris: 2900 kr för båda dagarna

Kursmaterial tillkommer (pris: ca 300 kr)

Bokning genom att du bokar och betalar  HÄR.

Behöver du dela upp betalningen så meddela mig på tina@ecoleadsweden.com

Köpa utbildning via ditt företag: Ska ditt företag faktureras tillkommer moms på 2900 kr.

Ange företagsuppgifter.

Kursen är online via Zoom. Du behöver ha en dator, hörlurar och bra Wi-Fi. Mer information kommer efter anmälan.

Utbildare: Tina Ikonomidou

Jag; Tina Ikonomidou, är Karuna(R) Master enligt Holy Fire (R) III. Utbildad av Christina Nilensjö (2013) och Helena Omfors (2020/2021).

Jag har använt healing medvetet i mina coachningar/retreat/föreläsningar/utbildningar sedan 2013, för så väl privat personer, ledarträning och verksamhetsutveckling. När jag initierades till Reiki I och II var det som att sätta in kontakten i strömbrytaren. En inre elektricitet aktiverades och mina helande händer vaknade. De påminnes om den visdom de hade när de blev i linje med den livsenergi som flödar i allt levande.

Dela eventet

Althea logga.png
bottom of page