top of page

fre 05 okt.

|

Ecotopia På Österlen

Retreat – Vägen till ditt hjärta

En helg för öppnandet av våra hjärtan genom yoga, meditation, mantra och helande vibrationer och ljud från gong, hang, trumma och didjeridoo. Vi kommer arbeta med våra baschakran; ta oss ner i våra rötter, in i vårt kreativa flöde, upp till vårt kraftcentrum för att sen blomma ut i vårt hjärtan.

Registration is Closed
See other events
Retreat – Vägen till  ditt hjärta
Retreat – Vägen till  ditt hjärta

Tid & plats

05 okt. 2018 16:00 – 07 okt. 2018 16:00

Ecotopia På Österlen, Bondrum 1334, 273 92 Skåne Tranås, Sweden

Guests

Om eventet

Kundaliniyoga & Gong Retreat – Vägen till ditt hjärta

En helg tillägnat öppnandet av våra hjärtan genom yoga, meditation, mantra och helande vibrationer och ljud från gong, hang, trumma och didjeridoo. Vi kommer arbeta med våra baschakran; ta oss ner i våra rötter, in i vårt kreativa flöde, upp till vårt kraftcentrum för att sen blomma ut i vårt hjärta. Möta det som vilar, gömmer sig och längtar i våra hjärtan.

Ljudresor kommer integreras och kombineras med kundaliniyoga, meditation, rörelse och avslappning. Genom meditation och mantrasång tar vi oss djupare ner och in i oss själva. Vi grundar oss, skapar flöde, släpper taget och öppnar upp för att leva livet från mod och kärlek. Vägen dit tar oss genom att möta rädslor, förlåta oss och känna självkärlek.

Under helgen kommer vi prata om chakran och deras egenskaper, hur vibrationer från gongen och mantran påverkar oss, samtala och dela våra insikter och upplevelser. Välkommen att njuta av en helg på väg hem till ditt egna hjärta!

Innehåll

Kundaliniyoga, yoga, mantra, meditation, ljudresor/healing, hjärtceremoni. Samtal kring gongen och dess vibrationer Samtal kring chakran och deras egenskaper. Samtal och delning. Boende i delat boende med vegetarisk kost

Yogalärarna

Tina Ikonomidou & Håkan Lagesson är båda kundaliniyoga- och meditationslärare som själva har gjort och fortfarande gör resan inåt, möter rädslor och utforskar hjärtats villkorslösa väg.

Håkan har specialiserat sig på gongen och dess helande vibrationer. Han spelar även afrikansk trumma, hang och didjeridoo som även de tar en till ett djupt meditativt tillstånd där läkning sker.

Tinas passion är själsperspektivet i yogan. Den inre rösten som vi hör i meditationen, i rörelsen och känner i mantrasången. Hon tycker det är spännande hur yogan visar på våra inlärda beteenden, vår inre kommunikation och samarbete, samt kroppens förmåga att tala.

Praktisk Information

Datum: 181005 – 181007

Tid: Ankomst fredag kl 16.00, hemresa söndag 16.00

Plats: Ecotopia på Österlen http://www.ecotopia.se/

Pris: 3 495 kr

(inklusive vegetarisk kost och boende i 2/4 bäddsrum, vissa rum har delad wc/badrumsavdelning)

Boka dig genom att klicka här eller kontakta oss: 0736 - 37 70 30 eller maila tinaikonomidou@helhetsakademin.se

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande.

*Datum enligt önskemål för slutna grupper

Dela eventet

Althea logga.png
bottom of page