top of page

fre 08 mars

|

Ecotopia På Österlen

Retreat – Vägen till högre medvetande

En helg där vi kommer arbeta med våra högre chakran. Vi börjar med att ankra in i våra hjärtan, öppnar upp för vår självkärlek, lyfter upp våra innersta drömmar och längtan. Väl i kontakt med vår inre röst och personliga inre ledare/guide tar vi oss till vårt unika och sanna JAG uttryck.

Registration is Closed
See other events
Retreat – Vägen till högre medvetande
Retreat – Vägen till högre medvetande

Tid & plats

08 mars 2019 16:00 – 10 mars 2019 16:00

Ecotopia På Österlen, Bondrum 1334, 273 92 Skåne Tranås, Sweden

Om eventet

En helg där vi kommer arbeta med våra högre chakran. Vi börjar med att ankra in i våra hjärtan, öppnar upp för vår självkärlek, lyfter upp våra innersta drömmar och längtan. Väl i kontakt med vår inre röst och personliga inre ledare/guide tar vi oss till vårt unika och sanna JAGuttryck. Vi chantar och leker fram mod att våga uttrycka våra behov, att tala sanning och stå i vårt äkta jag. Därefter förflyttar oss vidare till vårt intuitiva centra som får oss att se det osedda och veta det okända, vi kommer förstå vår själaröst och inre visdom för att varsamt ta oss till vårt högre medvetande, vår länk till det universella medvetandet, till det tillstånd där en större meningsfullhet och gemenskap kan uppstå. Vi öppnar upp för att komma i kontakt och känna vårt syfte, se vår väg och vilja lära och vandra vidare.

Ljudresor kommer integreras och kombineras med kundaliniyoga, meditation, rörelse och avslappning. Genom reflektion, övningar, meditation och mantrasång tar vi oss djupare ner och in i oss själva. Vi öppnar upp för kärlek, inre kommunikation, intuition och högre medvetande. På vägen möter vi och tar oss igenom våra rädslor, försvar, föreställningar och egenskapade begränsningar.

Välkommen att njuta av en helg på väg till högre medvetenhet!

Innehåll

Kundaliniyoga gong,ljudresor/healing,, mantra, meditation, upplevelsebaserade övningar, inre kommunikationss- och intutionsträning. Samtal kring chakran och deras egenskaper. Delning och reflektion.

Boende i delat boende med vegetarisk kost.

Yogalärarna

Tina Ikonomidou & Håkan Lagesson är båda kundaliniyoga- och meditationslärare som själva har gjort och fortfarande gör resan inåt, möter rädslor och utforskar hjärtats villkorslösa väg.

Håkan har specialiserat sig på gongen och dess helande vibrationer. Han spelar även olika trummor, hang och didjeridoo som även de tar en till ett djupt meditativt tillstånd där läkning sker.

Tinas passion är själsperspektivet i yogan. Den inre rösten som vi hör i meditationen, i rörelsen och känner i mantrasången. Hon tycker det är spännande hur yogan visar på våra inlärda beteenden, vår inre kommunikation och samarbete, samt kroppens förmåga att tala.

Praktisk Information

Datum: 8-10 mars 2019

Tid: Ankomst fredag kl 16.00, hemresa söndag 16.00

Plats: Ecotopia på Österlen http://www.ecotopia.se/

Pris: 3 495 kr

(inklusive vegetarisk kost och boende i 2/4 bäddsrum, vissa rum har delad wc/badrumsavdelning)

Boka dig genom att klicka här eller kontakta oss: 0736 - 37 70 30 eller maila tinaikonomidou@helhetsakademin.se

*Datum enligt önskemål för slutna grupper

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande.

Dela eventet

Althea logga.png
bottom of page