top of page

sön 27 sep.

|

Samadhi meditaitonsstudio, Helsingborg

RISE SISTER! Yoga, mantra & tantra

KVINNA!! Tillsammans för varandra. Att stå i vårt ljus, vår kraft och väg. En dag där vi läker, hedrar och firar oss själva och varandra. Ner med garden, av med skalen och låta oss vattna de fröer som är vi. Visdomsbärare, vildkvinnor, brobyggare, fria och hållna, sköra och starka.

Registration is Closed
See other events
RISE SISTER! Yoga, mantra & tantra
RISE SISTER! Yoga, mantra & tantra

Tid & plats

27 sep. 2020 10:00 – 16:30

Samadhi meditaitonsstudio, Helsingborg, Rosenbergsgatan 32A, 254 44 Helsingborg, Sverige

Om eventet

KVINNA!! Tillsammans för varandra. Att stå i vårt ljus, vår kraft och väg.

En dag där vi läker, hedrar och firar oss själva och varandra. Ner med garden, av med skalen och låta oss vattna de fröer som är vi. Visdomsbärare, vildkvinnor, brobyggare, fria och hållna, sköra och starka.

Vi yogar, vi chantar mantra, vi mediterar, vi tar in vibrationer av trumman och transformerande ljud. Vi reser in. In till vår kärna, där det intima mötet uppstår. Nära, nära nära. In till vår kreativa och livfulla kraft.

Vi grundar, kommer nära, reser oss, flyger ihop.

Tillsammans! Vi behöver varandra.

Välkommen vackra kvinna! Denna dag är till dig. Till oss

// Med värme //

Tina Ikonomidou

___________________________________________

Söndagen den 27 september, 10 -16.30 Pris 800 kr (inkl frukt, te, lunch)

Boka din plats genom att swisha till 123 022 75 79 (bolag Amrita Essence), skriv ditt namn och Rise sister.

Plats: Samadhi meditaitonsstudio, Rosenbergsgatan 32 a, Helsingborg

___________________________________________

Vem är jag som håller spacet för dagen?

Tina Ikonomidou är mitt namn! Jag är nu mogen att kalla mig för vildkvinna, som lär och lever ut i livet, gärna nära naturen, i kontakt med livets visdomskälla. Jag har vandrat upp i ljuset, ner i jorden, mött härligheterna och potential gömd i skuggan. Slickat mina sår och gått in i den kreativa kraften gömd i mitt sköte, min livmoder. På min väg har jag mött min vildkvinna, det visa, det mänskliga, det sköra. Mött min krigare och drakgudinna. Örnens vingar har växt på min hud och jag börjar lära mig flyga i örnens anda. Under mmånga år har jag hämtat hem, samlat och omfamnat delar av mig själv. På den väg vandrar jag. Att gå djupare in i kvinnans mångfacetterade kraft. Min och även din!

Jag bjuder in, öppnar upp och håller space för dig som vill komma nära dig allt du är. Under mina snart 20 år med att arbeta med människor stöttat tusentals människor på sin personliga, andliga och arbetsrelaterade väg. Jag är kundaliniyoga- och meditationslärare, gongterapeut och coach/vägledare. I grunden är jag arbetsvetare och stöttar mängder med människor i organisationer till utveckling.

Min fascination är urbefolknings kulturer och shamanska verktyg för läkning och transformation. Trumman älskar jag och kraften i skötet och livmodern utforskar jag genom helig geometri, färg, rörelse och meditation. En annan kärlek är Osho-meditationer (även oshoterapin)som är bland de kraftfullaste jag upplevt under mina 25 år med meditation.

Jag brobygger mellan yoga, meditation, samtal, vibrationer och shamanska verktyg. För i mitt hjärta, på min väg och i mitt bidrag ut i världen lever min mission om är att öppna upp space där vi kan minnas vilka vi är, återhämta vår kraft och leva nära vår kärna och källa.

Vägen hem... Det är det det handlar om. Att komma hem!

Dela eventet

Althea logga.png
bottom of page