top of page

sön 12 sep.

|

Althea Akademin på kullagatan 44

Söndagsmys med Sound- & Reiki healing

Varmt välkommen till en härlig kombination av ljud och Reikihealing. Vi bjuder till en dag med djup vila, återhämtning & kraftsättning genom gong & övriga instrumentens vibrationer & Reikins helande energi. Säkra din plats genom att boka på biljettlänken samt swisha till 123 020 14 59, Ecolead AB.

Söndagsmys med Sound- & Reiki healing
Söndagsmys med Sound- & Reiki healing

Tid & plats

12 sep. 2021 13:00 – 15:00 CEST

Althea Akademin på kullagatan 44, Kullagatan 44, 252 20 Helsingborg, Sverige

Om eventet

Varmt välkommen på söndagsmys med ljud- och Reiki healing.

Håkan kommer göra en lång och underbar ljudresa för er, med sitt magiska sätt att förmedla healing och sitt hantverk med att spela gong, klangskålar, vibrationsinstrument, trumor, didjerido. Tina kompletterar med den lugnande guidningen, meditationen och den helande energin genom bland annat reiki healing. 

Vi bjuder in dig till vår Althea filial i helsingborg. Det är här vi är fram till att tiden är helt inne för vårt retreatcenter.

Kom och ta hand om din kropp och själv. En halvdags healing är underbart att få ta emot.

Dag & tid: söndagen 12/9 kl 13.00 -15.00

Plats: Kullagatan 44, Helsingborg

Pris: 350 kr 

Ta med: nått att ligga/sitta på och filt.

Boka & betala:

Säkra din plats genom att boka på biljettlänken samt swisha till 123 020 14 59 Ecolead AB. Ange ditt namn.

Kort om healingmetoderna

Sound healing tar dig ganska omedelbart till ett meditativt tillstånd och aktiverar kroppens förmåga att återställa sig genom vibrationer. Ljudet har en frigörande effekt på känslor och en lugnande påverkan på tankar. 

Reiki är en japansk energibehandlingsmetod som stimulerar kroppens egna förmåga att återställa och läka sig själv. Metoden kan utföras genom bland annat handpåläggning, energiöverföring utan handpåläggning och meditativa healingupplevelser. Ingen handpåläggning utförs på detta tillfälle. 

Kort om oss för dig som vi är nya för

Håkan Lagesson är sound healer samt yoga- och meditationslärare och använder vibrationer från olika instrument för att lösa upp blockeringar inom oss. Han är biolog i grunden med passion för människan och hens del i helheten.

Tina Ikonomidou är Reiki master, coach, företagsutvecklare samt yoga- & meditationslärare  vars gåva är att hitta precis det människor behöver och lösa upp det som står i vägen.

Läs mer om oss och vårt bidrag till världen www.altheaacademy.com, www.tinaikonomidou.com 

Hjärtligt välkommen

Tina Ikonomidou & Håkan Lagesson 

Dela eventet

Althea logga.png
bottom of page