top of page

sön 31 jan.

|

Samadhi Meditationsstudio

Sound- & Reiki healing Helsingborg (kl 13)

Varmt välkommen till en härlig kombination av ljud- och Reiki healing på Samadhi meditationsstudio i Helsingborg. Kom på en eftermiddag med djup vila, återhämtning och kraftsättning genom gongen och övriga instruments vibrationer och Reikins helande energi. Boka på länken & swisha 123 529 15 70

Sound- & Reiki healing Helsingborg (kl 13)
Sound- & Reiki healing Helsingborg (kl 13)

Tid & plats

31 jan. 2021 13:00 – 15:30

Samadhi Meditationsstudio, Rosenbergsgatan 32A, 254 44 Helsingborg, Sverige

Guests

Om eventet

Varmt välkommen till en fantastisk kombination av ljud- och Reiki healing, på Samadhi Meditationsstudio i Helsingborg. 

Vi bjuder till en eftermiddag med djup vila, återhämtning och kraftsättning genom gongen och övriga instrumentens vibrationer och Reikins helande energi. 

En eftermiddag för dig som vill boosta kropp och själ genom att bada i helande vibrationer. Du vilar liggandes och inbäddad medan vi spelar för dig och öppnar upp för Reiki genom meditativ upplevelse. Önskar du extra reiki specifikt riktad till dig, så har du möjlighet till det. Innan vi börjar berättar vi mer om sound healing, reiki och du får då möljlighet att uttrycka behov och önskemål.

Lite kort om healingmetoderna:

Sound healing tar dig ganska omedelbart till ett meditativt tillstånd och aktiverar kroppens förmåga att återställa sig genom vibrationer. Ljudet har en frigörande effekt på känslor och en lugnande påverkan på tankar. 

Reiki är en japansk energibehandlingsmetod som stimulerar kroppens egna förmåga att återställa och läka sig själv. Metoden kan utföras genom bland annat handpåläggning, energiöverföring utan handpåläggning och meditativa healingupplevelser. Ingen handpåläggning utförs på detta tillfälle. 

Datum: Söndagen den 31 januari, kl 13-15.30

Plats: Samadhi Meditationsstudio, Rosenbergsgatan 32 A, Helsingborg

Pris: 350 kr 

Boka & betala: Säkra din plats genom att boka på biljettlänken samt swisha till 123 529 15 70 Håkan Lagesson. Ange ditt namn.

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer varför antalet platser är begränsat. 

Håkan Lagesson är sound healer samt yoga- och meditationslärare och använder vibrationer från olika instrument för att lösa upp blockeringar inom oss. Han är biolog i grunden med passion för människan och hens del i helheten.

Tina Ikonomidou är Reiki master, coach, företagsutvecklare samt yoga- & meditationslärare  vars gåva är att hitta precis det människor behöver och lösa upp det som står i vägen.

Hjärtligt välkommen

Håkan Lagesson & Tina Ikonomidou

Dela eventet

Althea logga.png
bottom of page