top of page

GONG & LJUDHEALING UTBILDNING

2017-10-22 17.02.03.jpg

Certifierad utbildning
i gong & ljudhealing med Håkan Lagesson

Den här 2 dagars certifierande utbildningen i gong & ljudhealing bygger på Don Conreux och Methab Bentons lära samt Håkans egna erfarenheter av att ha spelat gong och utövat ljudhealing i över 11 år. Det är en grundutbildning som ger dig kunskaper och behörighet för att gå fördjupningskurser. 

 
Den här utbildningen ger dig möjlighet att hålla egna gongavslappningar/gongbad. Är du yogalärare kan du även använda dig av gongen som fördjupande inslag i samband med yogaklasser och meditationer. Den här utbildningen kan även vara användbar för dig som är kroppsterapeut och vill hålla kortare gongavslappningar för dina kunder.  
 
Gongen är även ett fantastiskt instrument för dig som bara vill spela för dig själv, att uppleva vibrationerna när du spelar är helt otroligt. 

 
Du lär dig och får öva på alla grundläggande tekniker på gongar från framförallt Paistes gongar som håller högsta kvalité. Du får lära dig om gongens historia och får förståelse hur den påverkar oss och varför den är unik när det gäller healing, avslappning och integration. Du får en inblick i hur du strukturerar gongavslappningar och lära dig hur du kan använda gongen till yoga och meditation. Du introduceras även i intuitivt gongspel, där du släpper taget om alla tekniker och låter gongen ”spela dig” och därigenom öppnar upp för gongens fulla potential.                       
 


 

Datum: Planeras till 2022

Plats: Althea Akademins healingcenter, Helsingborg

Tid: kl 10-16 båda dagarna

Pris: 3900 kr utbildning, certifiering, inkl fika båda dagarna. Mat kan beställas alternativt att du ordnar mat själv.

Köpa utbildning via ditt företag: Ska ditt företag faktureras tillkommer moms på 3900 kr. Ange företagsuppgifter.

Boende: Behöver du sova över så finns enkelt boende för 250 kr/natt på retreatcentrats sovsal. Det finns även värdshus i Ryssby. Tält eller husvagn gratis.

Bokning: Kommer inom kort. 

Vill du veta utbildningsdatum först! Maila oss på team@altheaacademy.com

Avbokning: senaste 30 dagar innan utbildning. Efter ovannämnd tid faktureras hela beloppet.

Utbildare: Håkan Lagesson

Håkan Lagesson är kundaliniyoga- och meditationslärare som själv har gjort och fortfarande gör resan inåt, möter rädslor och utforskar hjärtats villkorslösa väg. Han har specialiserat sig på ljud med fokus på gong och fördjupat sig i hur vibrationer och ljud påverkar oss. Håkan spelar även olika trummor, hang och didjeridoo som även de tar en till ett djupt meditativt tillstånd där läkning sker.

 

Håkan har gått gongkurser för Methab Benton, Don Conreaux samt Adam & Jimmy och spelat gong sedan 2011 på festivaler, retreats och workshops samt har assisterat på flertalet internationella utbildningar för Methab Benton. Han har utbildat och diplomerat i gong i egen regi sedan 2016. Håkan håller workshops på olika ställen i Sverige och utomlands.

Håkan är biolog och har utifrån sin förståelse och kompetens om människans biologi inriktats sig på hälsa för att bidra till att förebygga psykisk ohälsa som bla. stress.

 

BOKA DIN PLATS HÄR!

Althea logga.png
bottom of page