top of page
DSC_0323.JPG

Spela gong

 introduktionskurs

Gongen är ett fantastiskt instrument som bidrar till transformation genom kraftfulla vibrationer och toner som hjälper oss att slappna av och läkas på djupet.

Kursen riktar sig till dig som är nyfiken och vill lära dig grunderna i att spela gong, kanske för att spela privat, eller som yogalärare att använda under ditt yogapass/avslappning. Eller för att möjligheten finns att njut av att själv spela gong och vara med vibrationerna en halvdag.

På kursen kommer vi att prata om gongens historia, dess uppbyggnad och hur vi kan använda den för att få olika helande effekter. Vi lära oss en del grundslag för att du på egen hand efter kursen ska kunna spela på gongen.

Lärare: Håkan Lagesson

Image by Nguyễn Hiệp

Gongavslappning

fördjupningskurs

Den här kursen är för dig som har gått en gått en 2-dagars gongutbildning för Håkan eller likvärdig utbildning för annan gonglärare och som vill lära dig mer om hur du kan skapa en gongavslappning/gongbad.

Du kommer få lära dig olika tekniker, timing, volym och dynamik för att bygga upp ett pass som skapar djup avslappning.

Du får även kunskap om flera olika klubbor och dess användning, instrument och andra ljudeffekter som du kan använda dig av för att skapa en helhetsupplevelse.

Vi avslutar dagen där ni delas in i grupper och håller en gongavslappning.

Lärare: Håkan Lagesson

7FDCE3C2-B9EB-456E-A9A6-E67E9813225B.jpe

Gong till yoga

fördjupningskurs

Är du yogalärare och vill spela gong till yoga/restorative?

Den här kursen är för dig som har gått en 2-dagars gongutbildning för Håkan eller likvärdig utbildning för annan gonglärare och som vill lära dig mer om hur du spelar gong till yoga där eleverna stannar längre i positionerna.

Du kommer få lära dig hur du kan använda olika tekniker och hålla en jämn volym samt bygga upp en spelteknik som bidrar till avslappningen i yogapasset. Du kommer även få använda olika typer av klubbor för att skapa olika ljudeffekter.

Håkan har stor erfarenhet att hålla gong till yinyoga och restorative yoga. På den här kursen kommer du få ta del av all hans erfarenhet och tips för att efter kursen själv spela till en klass.

Lärare: Håkan Lagesson

 

73395395_2425238177721796_58958842635883

KURSER

Lär hela livet! Välj att växa genom att fördjupa din kunskap och utveckla din visdom. Vi håller kurser inom holistisk hälsa och livstil. Det innebär att våra kurser inkluderar de fyra helhetspelarna, det mentala, emotionella, fysiska och själsliga perspektivet, som vi är övertygade om bidrar till upplevelsen av ett  välmående och hållbart liv 

Althea logga.png
bottom of page