top of page
Gå djupare 

Vägledning för dig som:

 

  • Redan har börjat din personliga utveckling och själsliga resa

  • Vill acceptera  och omfamna hela dig

  • Är redo att möta ditt mörker och bada i ditt ljus

  • Längtar efter att få blomma ut, följa ditt kall och låta ditt ljus spridas.

 

Vi antar att du i dagsläget redan bidrar till din omgivning, i den grad att du kanske har glömt bort dig själv. 

Du har kommit en bit på din egna resa och är nu redo att lyssna till din inre längtan av att komma närmare och gå ännu djupare in i dig. 

 

Nu är det din tur att ge till dig själv. Låt ditt ljus omfamna dig och ditt mörker få vara en accepterad aspekt av dig. Det är din tur att älskas, famnas och låta dig själv vara precis som du är.

 

Vårt uppdrag är att stödja dig i mötet med dig själv, att mjukna in i den du är och låta skalen falla. Komma i kontakt med din styrka och stärka dina vingar, låta livskraften ge dig mod att flyga ut på dina uppdrag och låta ditt ljus skina ut som en ändlöst lysande sol.

 

Vi vänder oss till dig vars inre ljus trycker på och vill ut. Till dig som längtar och hör hur ditt inre kallar.

 

Det som är vanligt är att vi ger och ger, och i allt givande glömmer vi bort oss själva, kanske till och med omedvetet gömmer oss för oss själva. Vi hjälper andra istället för att hjälpa oss själva. Vi finns alltid tillgängliga och uppkopplade till att ge, vilket leder till att vi kör över oss själva, våra behov och den stillhet vi själva behöver få.

Många hamnar i tvivel om sig själva, sin väg och sitt syfte. Vilsenhet och osäkerhet tar över och vår inre kompass faller till bakgrunden.

 

Denna vägledning bygger på att genom meditation, närvaro- och andningsträning, rörelser, ljud och vibrationer, samtal och reflektion stärka dig som är kallad att öppnas upp än mer för livet och följa och hålla fokus på din livsväg.

 

Du kommer lära dig meditera, skapa dagliga rutiner, egen healing, ta emot budskap om din väg och bli stärkt i ditt själv- och själsledarskap.

 

Du behöver veta att vägen inåt även passerar det oläkta och för många mörka och obekväma. Vi inkluderar det, omfamnar det och besöker dessa inre platser/tillstånd varsamt. Vi rör oss varsamt mellan det trygga, ljusa, kärleksfulla och det oläkta, osedda och dömda. För allt är ett. Olika aspekter av en och samma helhet. Du är helheten.

Du är hel med allt du är.

 

Vi arbetar med de naturliga motsatserna inom dig; dina medvetna och omedvetna blockeringar, synliga och dolda resurser, samt nyttjad och outnyttjade energi/kreativt flöde.

 

De aspekter vi inkluderar är:

  • Din person – kropp, tanke-, känslomönster

  • Din själ – medveten närvaro, kreativt flöde, högre syfte

  • Ditt ego – sår, försvar och masker


 

Förslag på upplägg diskuteras.

Pris  beroende på omfattning och upplägg.

Vi börjar med ett kostnadsfritt lära känna möte 30 min per telefon/zoom för att se om vi är rätt för varandra. 

Fyll i här så kontaktar jag dig för en tid.

Althea logga.png
bottom of page