top of page
2020-07-17%2014-19-32_blur_edited.jpg
KORTARE STUNDER

Andrum

Välkommen till stunder av andrum där vi möts för att hela, hedra och omfamna allt det vi är. Allt ifrån 2 timmar till en hel dag.

 

Genom vackra stunder med ceremoniella inslag öppnar vi upp för det inre djup, naturligt fullkomliga och fullbordade. Vi skapar utrymme för att ge plats till det som ska födas fram och näras.

170916_2610_centralskane_frostavallen_ny
LÄNGRE STUNDER

Retreat

Från en dag till en hel helg bara för dig. Att gå på retreat innebär att dra sig tillbaka in i sig själv, låta närvaron bli starkare och medveten bli högre.

Retreaten har olika teman. Det som är gemensamt är att det är andrum för dig som vill komma närmare sig själv, det naturliga och ursprungliga. Tystnad, helande tekniker som ljudvibrationer, andning, yoga,  meditation och naturens kraft är självklara inslag.

BLI%20Tina%20Ikonomidou_4_edited.jpg

ANDRUM & RETREAT

Vi bjuder in till utrymmen där vi kan få dela livets innersta och i gemenskap får inkludera allt det vi är, tänker, känner och upplever. Formen vi uppskattar är att mötas i cirklar, och även andrum genom retreat då vi drar oss inåt i oss själv. När vi kan är vi gärna i naturen som en del i att komma närmare oss själva och helheten vi är del av. 

Althea logga.png
bottom of page