top of page

SJÄLVLEDARSKAPSPROGRAM

Source Aligned L&L_Tina Ikonomidou  (1).
Gå djupare in i din personliga utveckling och skapa starkare själsliga kontakt.
Source Aligned Life & Leadership är ett läkande och starkt transformerande själv- och själsledarskapsprogram. Det bygger på modern kunskap om beteende, utveckling, ledarskap och våra förfäders visdomar om energi, medvetande och föreningen mellan människa - själ - ande.

Under 1 år eller 20 veckor, genom 10 delar och 4 riktningar, följer vi medicinhjulets läkande rörelse, möter arketyper som delpersonligheter och balanserar chakrans energisystem.

 

En inre vandring där du får skala av inlärda program, det som inte är du utan pålagt, inlärt och internaliserats i den grad att du kanske tror att det är du. Du får läka dina sår, ta hand om och inkludera delar som inte fått ta sin plats. Låta dig transformera din energi och kraft så den stärker dig. Lära dig bemästra förmågan att balansera dig, samt skapa vackra inre relationer och energiflöden.

 

När din inre kontakt stärks och du blir mer av den du verkligen är, då stärks även ditt själv- och själsledarskap, och din passion och min mission uppenbarar sig. Du finner din plats inuti och den manifesteras utanför som en del i en större helhet.

10 steg med egenarbete för bearbetning och integrering på mentalt, emotionellt, fysiskt och själsligt plan.

10 sessioner (1 gång/månad eller var 14:de dag) i form av samtal med holistisk bearbetning och ceremoniella inslag.

10.png

 

 

En djupt transformerande resa för dig som vandra inåt och hem. Du som vill ta nästa steg och önskar stöd för att gå på din inre resa till frigörelse och blomning.

Online sessioner är möjliga om du bor på annan plats än Skåne.

Jag finnas här, jag vandrar med dig och finns som stöd i bakgrunden.

Det är en stark resa och är för dig som har blivit kallad.

Första initieringen är kallelsen & att svara ann.

"Vill skriva och rekommendera Tina med varmt hjärta. Så otroligt närvarande, en fantastisk ’reskamrat’. Tacksam för min investering i mig genom dig"  / Salma

Jag finnas här, jag vandrar med dig och finns som stöd i bakgrunden.

Det är en stark resa och är för dig som har blivit kallad.

Första initieringen är kallelsen & att svara ann.

"Vill skriva och rekommendera Tina med varmt hjärta. Så otroligt närvarande, en fantastisk ’reskamrat’. Tacksam för min investering i mig genom dig"  / Salma

Välj hur du vill göra din vandring?

Rörelsen genom programmet!

8.png

Hela du behöver vara med!

Oavsett om du gör vandringen privat med mig vid din sida, tillsammans med andra och får stöd genom gruppen eller vandrar året till större del på egen hand, har du HELA dig med på resan. 

 

Holistiskt är det enda sanna och respektfulla sätt för mig att arbete på. HELA du är viktig och värdefull i processen. Det är när tanke, känsla, kropp och själ förenas som etthet, helhet och kontakt kan uppstå. Då får alla delar inuti vara delaktiga, lära sig samskapa och förenas i ett vackert inre giftemål. Den livslånga kärleken lever inuti dig och den blommar ut när hela du är inbjuden, accepterad och omfamnad. Att välja att vara hel är att läka, som jag ser det!

11.png

Är du kallad att vandra inåt?

Ta kontakt med mig för ett förutsättningslöst möte!
Låt oss prata om din längtan och den vandring som kallar på dig.
Du får veta mer om programmet, dess delar och även uppleva mig. 
3.png
Althea logga.png
bottom of page