top of page
_edited.jpg

UTBILDNINGAR

"To learn, read. To know, write. To master, teach."
- Hindu Proverb
Är du kallad att gå djupare, lära mer och kanske även lära ut. Du är välkommen till våra utbilningar inom holistisk hälsa, självläkning och självutveckling. Vi arbetar med och lär ut tekniker för den fysiska, emotionella och mentala kroppen såväl för själen. 

IMG_9925.JPG
CERTIFIERAD UTBILDNING
Gong/ljudhealing

Den här certifierande 2 dagars utbildningen i gong och ljudhealing bygger på Don Conreux och Methab Bentons lära samt Håkans egna erfarenheter av att ha spelat gong och utövat ljudhealing i över 10 år. Det är en grundutbildning som ger dig kunskaper och behörighet för att gå fördjupningskurser.

Den här utbildningen ger dig möjlighet att hålla egna gongavslappningar/

gongbad. Är du yogalärare kan du även använda dig av gongen som fördjupande inslag i samband med yogaklasser och meditationer. Den här utbildningen kan även vara användbar för dig som är kroppsterapeut och vill hålla kortare gongavslappningar för dina kunder.  

 

Du introduceras även i intuitivt gongspel, där du släpper taget om alla tekniker och låter gongen ”spela dig” och därigenom öppnar upp för gongens fulla potential.      

                 

Klicka på knappen & läs mer 

Lärare: Håkan Lagesson

2020-07-14 22-14-49 Red.jpg
ÅRSPROGRAM
Mentorsprogram

Mentorsprogram i inre ledarskap för dig vackra kvinna som är redo att leva i linje med din innersta längtan. Du har redan påbörjat din personliga & själsliga utveckling. Släppt lager efter lager. Blivit mer äkta.
Du är nu redo att gå djupare in i själv, komma än närmare din kärna, leva och leda dig från ditt innersta. Det är nu dags att hämta hem allt som är du. Din lekfullhet, sårbarhet, din urkraft, naturliga vildhet och så mycket mer. Eller hur vill du vara du fullt ut! 

Source Aligned Life & Leadership är ett läkande och starkt transformerande mentorsprogram. Det bygger på modern kunskap om beteende, utveckling, ledarskap och våra förfäders visdomar om energi, medvetande och föreningen mellan människa - själ - ande.
 

Varje del i programmet är skapad för att du ska få bästa möjliga stöd och förutsättning för din personliga och själsliga utveckling.

Klicka på knappen & läs mer 

Mentor/utbildare: Tina Ikonomidou

Althea logga.png
bottom of page